Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Rensenpark

Halloweenavonden met spookhuizen en scare zones in Emmen

29-09-2021, 19.54 uur

In Emmen vindt dit jaar een halloweenfestival plaats met spookhuizen en scare zones. Op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober wordt het Rensenpark, de locatie van het voormalige Dierenpark Emmen, gebruikt voor DarknightsHolland. Kaartjes voor het nieuwe evenement kosten 18,95 euro.

DarknightsHolland is de vervanger van Boo at the Zoo, dat tussen 2016 en 2019 gehouden werd in het Rensenpark. "We hebben er een heel ander concept van gemaakt", vertelt initiatiefnemer Jarno Rouw aan Looopings.

De haunted houses heten Bloody Farm en The Cave. Verder komen er scare zones die in het teken staan van zombies, clowns, kooplieden en orks. Er zijn ook plannen voor een labyrint met poppenhuisbewoners en een paintballspel met zombies.

The Walking Dead
De grime van de acteurs wordt een belangrijke troef, aldus Rouw. Daarvoor is het bedrijf ELCFX uit Schagen ingeschakeld. "We werken met professionele grimeurs die ook hebben gewerkt voor The Walking Dead", zegt de organisator erover.

De horroravonden start om 17.00 uur. Op donderdag eindigt het evenement om 23.00 uur, op vrijdag en zaterdag om middernacht. Op vrijdag is rapper Boef aanwezig als acteur, belooft Rouw. Men zorgt ook voor eten en drinken. Er wordt gewerkt met tijdvakken voor de aankomst. Daarna mogen bezoekers op het terrein blijven tot sluitingstijd.

Consumptiemunten
Omdat er sprake is van een evenement, moet de organisatie om coronatoegangsbewijzen vragen. Voor vip-kaarten, inclusief acht consumptiemunten en voorrang bij de entree en de spookhuizen, betalen bezoekers 39,59 euro.Meer Rensenpark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be