Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drouwenerzand Attractiepark

Video: speciale halloween-lichtshow bij thrillride in Drents pretpark

04-10-2021, 22.14 uur

Eén van de attracties in het Drentse pretpark Drouwenerzand is voorzien van een speciale lichtshow. Op halloweenavonden zien bezoekers bij thrillride Freak Out pompoenen en heksen voorbijkomen. Die verschijnen op de attractie met behulp van de vele led-lampjes.

Daarvoor werd KMG ingeschakeld, de Nederlandse fabrikant van de Freak Out. "Ons team heeft een speciaal lichtprogramma gecreëerd voor de halloweenvieringen in Drouwenerzand Attractiepark", laat het bedrijf weten op social media.

Freak Out, geopend in 2018, is een 20 meter hoge draaiende schommel met zestien zitplaatsen. Drouwenerzand viert Halloween op alle zaterdagen in oktober, plus woensdag 20 oktober. Er zijn spookhuizen, scare zones, een parade en een vuurwerkshow.

Meer Drouwenerzand Attractiepark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be