Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Pompoenen en kerstbomen in Europa-Park tijdens nieuw seizoen HalloWinter: 'Uniek in de wereld'

11-11-2021, 11.10 uur

In Europa-Park is deze week het nieuwe seizoen HalloWinter van start gegaan: een combinatie van Halloween en Kerstmis. Het halloweenseizoen in het Duitse attractiepark eindigde afgelopen weekend. De kerstperiode start officieel op 27 november. In de tussentijd moeten alle pompoenen weggehaald worden en worden de kerstbomen opgetuigd.

Tijdens de transitie staan er in het park dus tegelijkertijd halloween- en kerstdecoraties. Met HalloWinter omarmt Europa-Park die ogenschijnlijk onlogische samenvoeging. Het seizoen wordt gepromoot als "een perfecte mix van een gruwelijk mooie spookachtige tijd en wonderbaarlijk mooie winterweken".

"Heksen dragen rode puntmutsen en naast liefdevol versierde pompoenfiguren lonken geroosterde amandelen en glühwein", zo luidt de beschrijving. "De combinatie van twee seizoenen is uniek in de wereld."

Parade
Het is voor het eerst dat het grootste pretpark van Duitsland elke dag geopend is in november. Om 17.30 uur kunnen bezoekers dagelijks kijken naar de HalloWinter Parade, met wagens in halloween- en kerstsferen.

Tijdens HalloWinter - van maandag 8 tot en met vrijdag 26 november - is Europa-Park open van 11.00 tot 19.00 uur. Enkele waterattracties zijn tot het voorjaar van 2022 buiten gebruik. Eigenlijk zou het evenement vorig jaar al plaatsvinden, maar toen moest het park dicht vanwege de coronamaatregelen.Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be