Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp wil niet werken met coronabewijzen: binnenrestaurants dicht

01-10-2021, 15.29 uur

De binnenrestaurants van Diergaarde Blijdorp zijn sinds afgelopen weekend afgesloten. Aanleiding is de invoering van het coronatoegangsbewijs. Bij overdekte eetgelegenheden met zitplaatsen moeten Nederlanders de komende tijd een vaccinatie-, herstel- of testbewijs tonen.

Blijdorp zegt daar geen personeel voor vrij te willen maken. Daarom kunnen bezoekers van de Rotterdamse dierentuin voorlopig niet binnen zitten bij restaurants. Er blijven wel afhaalpunten met buitenterrassen geopend.

Zo voorkomt het dierenpark dat er ergens in het park om coronabewijzen gevraagd moet worden. Ook alle binnenverblijven en de toiletten zijn gewoon toegankelijk zonder check. Andere grote dierentuinen in Nederland werken wel met coronabewijzen bij hun restaurants.

Meer Diergaarde Blijdorp
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be