Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi-bezoekers kunnen appje sturen bij vragen: 'Binnen twee uur antwoord'

27-09-2021, 13.57 uur

Wie naar Walibi Holland gaat en een prangende vraag heeft, kan die tegenwoordig stellen via WhatsApp. Het pretpark heeft een mobiel nummer in gebruik genomen waar bezoekers naar kunnen appen als ze hulp nodig hebben voor, tijdens of na een dagje uit. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

De service bestaat al geruime tijd, maar Walibi heeft het initiatief nooit groots aangekondigd. "Het wordt op een aantal plekken op het park gecommuniceerd en op onze site", aldus de voorlichtster. Het nummer is +31858081557.

Walibi is via WhatsApp bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. "We proberen binnen twee uur antwoord te geven." Het blijft ook mogelijk om te bellen, te mailen en een bericht te sturen via social media als Facebook, Twitter en Instagram.

Chatrobot
Walibi is niet het eerste pretpark in Nederland met een eigen WhatsApp-nummer. De Efteling begon er in 2019 mee, maar daar werd de functionaliteit vorig jaar vervangen door een online chatrobot.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be