Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Video: Europa-Park toont reclame voor Phantasialand-achtbaan F.L.Y.

26-09-2021, 18.26 uurBeeld: @nonoepf

Europa-Park heeft vanmiddag onbedoeld de concurrentie in het zonnetje gezet. Op een groot scherm in het Engelse themagebied was een reclame te zien voor pretpark Phantasialand. Voorbijgangers werden geconfronteerd met de tv-commercial voor flying coaster F.L.Y.

Dat was geen bewuste keuze van Europa-Park: het Zuid-Duitse attractiepark toonde vanmiddag een sportwedstrijd op een scherm bij de Arena of Football. Phantasialand had een spot ingekocht in het reclameblok van de tv-uitzending. Een bezoeker wist het komische moment vast te leggen op video.

Het is niet voor het eerst dat Phantasialand op deze manier weet binnen te dringen bij Europa-Park. In het voorjaar van 2019 kwamen al beelden naar buiten van een soortgelijke situatie, op hetzelfde scherm.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be