Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parques Reunidos

Wouter Dekkers benoemd tot directeur bedrijfsontwikkeling bij parkengroep Parques Reunidos

26-09-2021, 22.37 uur

Wouter Dekkers, voormalig directeur van Movie Park Germany en Attractiepark Slagharen, maakt promotie. De Nederlander is benoemd tot corporate development director bij parkengroep Parques Reunidos, oftewel directeur bedrijfsontwikkeling. In die functie gaat hij zich bezighouden met uitbreidingen en toevoegingen binnen de verschillende parken van de groep.

Bij Parques Reunidos horen bekende parken als Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park, maar ook Belantis in Duitsland, Mirabilandia in Italië, Parque Warner Madrid in Spanje, Tusenfryd in Noorwegen, BonBon-Land in Denemarken en verschillende parken in de Verenigde Staten.

Dekkers start officieel op 1 oktober 2021 met zijn nieuwe functie. Precies 21 jaar eerder begon hij bij Six Flags Holland, het huidige Walibi Holland, als financieel directeur. De afgelopen jaren was hij algemeen directeur van Tropical Islands, een gigantisch overdekt zwemparadijs in de buurt van Berlijn. Daar wordt de Nederlander opgevolgd door Chris Jung, afkomstig uit de hotelwereld.

Ervaring
Parques Reunidos wordt tegenwoordig gerund door de Zweedse investeringsmaatschappij EQT, die ondanks de coronacrisis grootse plannen heeft met de groep. Men kijkt met name naar het toevoegen van overnachtingsmogelijkheden bij meerdere parken. Daar heeft Dekkers ervaring mee: in zowel Slagharen als Tropical Islands stampte hij de afgelopen jaren luxe vakantiehuizen uit de grond.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Parques Reunidos
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be