Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Dierentuin Pairi Daiza blijft dagelijks open tot begin januari 2022

27-09-2021, 19.53 uur

De grootste dierentuin van de Benelux verlengt het seizoen. Het Belgische dierenpark Pairi Daiza gaat voortaan niet meer dicht tussen de herfst en de winter. Bezoekers kunnen er in het vervolg dagelijks terecht van half februari tot begin januari.

Daarmee is Pairi Daiza bijna het hele jaar geopend: de poorten gaan slechts vijf weken dicht in januari en februari. Ook volgend jaar loopt het seizoen van vlak voor Valentijnsdag tot vlak na Nieuwjaar 2023.

Tijdens de herfstvakantie en op verschillende dagen in de kerstvakantie is het park geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Op andere dagen sluit Pairi Daiza om 18.00 uur.

Beperkingen
In 2020 ging die vlieger niet op. Toen werd Pairi Daiza in november noodgedwongen gesloten vanwege de coronamaatregelen. Halverwege december moest het park ook stoppen met het aanbieden van overnachtingen. Op 13 februari werden de beperkingen opgeheven.

Meer Pairi Daiza
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be