Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Video: Oscar uit Sesamstraat krijgt eigen show in PortAventura

26-09-2021, 13.13 uurBeeld: @Pafans

Oscar, het groene monster uit de bekende kinderserie Sesamstraat, heeft nu zijn eigen show in het Spaanse pretpark PortAventura Park. Tijdens het halloweenseizoen is de harige mopperkont de ster van de voorstelling Cuidemos el Planeta, te vinden in kindergebied Sésamo Aventura.

De educatieve theatershow heeft een groen tintje: het verhaal gaat over duurzaamheid en het klimaat. Kinderen leren hoe belangrijk het is om minder energie te gebruiken en om te recyclen, zodat ze verantwoord omgaan met het milieu.

Oscar verschijnt met zijn kenmerkende vuilnisbak om zijn lijf. In de show krijgt hij gezelschap van Sesamstraat-personages Elmo, Abby, Bert en Ernie. Eerder werd de grote gele vogel Big Bird al geïntroduceerd op het PortAventura-podium.

Uitstoot
PortAventura Park is onderdeel van PortAventura World in Salou, samen met een waterpark en een Ferrari-attractiepark. Het resort heeft duurzaamheid naar eigen zeggen hoog in het vaandel staan. Zo wordt de uitstoot van CO2 tegenwoordig volledig gecompenseerd. Ook bouwt men aan een groot zonnepanelenpark.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be