Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Loempia uit de frituur is gezondere keuze, zegt de Efteling

25-09-2021, 17.15 uur

De Efteling prijst een loempia uit de frituurpan aan als een gezondere optie. Bij snackrestaurant Frau Boltes Küche is vanaf deze week weer een veganistische 'spring roll' verkrijgbaar, voor 1,95 euro. Volgens het attractiepark valt de loempia onder het dit jaar geïntroduceerde label De Betere Keuze.

Dat initiatief is bedoeld om gezondere opties bij de horecagelegenheden in het park inzichtelijk te maken. De loempia wordt geschaard onder de categorie 'Minder vet', waardoor sprake zou zijn van een gezond alternatief voor bijvoorbeeld frikandellen en kroketten.

De loempia werd in juni geïntroduceerd bij wijze van proef. Enkele dagen later was de snack alweer verdwenen. Toen was volgens een woordvoerder nog niet duidelijk of het hapje zou terugkeren. Nu heeft de loempia een definitieve plek veroverd in het assortiment.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be