Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Coronabewijs vanaf 16 oktober verplicht in Walibi Belgium, mondkapjes mogen af

24-09-2021, 22.53 uur

Walibi Belgium hanteert vanaf zaterdag 16 oktober aangepaste coronaregels. Het dragen van een mondkapje hoeft dan niet meer. Wel moeten alle bezoekers bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs laten zien, om te bewijzen dat ze volledig gevaccineerd, recent hersteld of negatief getest zijn.

Dat is het gevolg van een beslissing van de Waalse regering. Tot 16 oktober is het dragen van een mondmasker overal in het park verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar. Daarna hoeven mondkapjes alleen nog gedragen te worden tot aan de ingang van het park.

Nederlanders kunnen de QR-code in hun CoronaCheck-app gebruiken om binnen te komen. De uitslag van een PCR-test mag niet ouder zijn dan 72 uur, een sneltest mag maximaal 24 uur oud zijn.

Halloweenperiode
Walibi Belgium gaat op zaterdag 2 oktober weer open na een lange sluiting vanwege zware overstromingen. Op 16 oktober, tegelijk met de introductie van het verplichte coronabewijs, start de halloweenperiode. Die duurt tot en met 7 november.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be