Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Opstootjes en vechtpartijen verpesten kermissfeer in Utrecht

24-09-2021, 20.30 uurBeeld: @WendySchellens

De beveiliging op de kermis in Utrecht is aangescherpt na ongeregeldheden. Rond het kermisterrein vonden deze week verschillende opstootjes en vechtpartijen plaats. Daarbij is ook met vuurwerk gegooid. Maandagavond moest de kermis zelfs eerder worden gesloten.

Ook op woensdagavond ging het fout. De gemeente en de politie bevestigen dat het afgelopen week meermaals onrustig was. Volgens hen ontstonden de problemen net buiten de kermis. "Deze ongeregeldheden hadden effect op de sfeer óp het kermisterrein."

De politie zegt opgetreden te hebben naar aanleiding van de onrust. "Er is goed contact met de organisatie van de kermis." Volgens het AD klagen bezoekers en omwonenden dat er tijdens de eerste kermisdagen te weinig toezicht was.

Griftpark
De kermis in het Utrechtse Griftpark, met als belangrijkste attracties Crazy Beach Party, New York Dancer, Pandora en Europe Flyer, duurt van 17 tot en met 26 september.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be