Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland verder zonder pretparkdokter

13-03-2013, 21.51 uur

De strategisch directeur van Toverland stopt ermee. Pieter Cornelis hangt zijn functie per direct aan de wilgen. Volgens Toverland zit zijn taak er al op. De pretparkprofessor werd anderhalf jaar geleden met veel tamtam binnengehaald om het kinderparkje te transformeren in een volwaardig themapark.

Hij bedacht vervolgens dat er een nieuw themagebied met onder andere een spinning coaster en een wildwaterbaan moest komen. Nu dat parkdeel bijna af is, heeft Toverland zijn hulp niet meer nodig. Cornelis blijft wel aan als adviseur voor het nog te bouwen Limburgse mega-attractiepark Nature Wonder World.

Toch zien we hem mogelijk nog eens terug in Sevenum: "De kans is aanwezig dat we bij volgende grote uitbreidingen weer een beroep op hem doen", zegt een woordvoerder van Toverland. "Eerst moeten we maar eens kijken wat deze nieuwigheden ons opleveren."

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be