Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Medewerker kermisachtbaan krijgt klap van karretje en valt naar beneden

24-09-2021, 11.46 uurBeeld: TVL

Op de kermis in het Belgische Hasselt is donderdagavond een medewerker van een attractie gewond geraakt. Hij viel enkele meters naar beneden nadat hij geraakt werd door een karretje van de achtbaan Wild Mouse van exploitant Bufkens.

Het personeelslid probeerde om een weggewaaid petje van een bezoeker te pakken. Hij raakt gewond aan zijn hoofd en schouder. De man bloedde hevig, vertellen ooggetuigen aan Vlaamse media.

Het slachtoffer is afgevoerd naar het ziekenhuis, maar hij bleef wel bij bewustzijn. De eigenaar van de achtbaan hoopt dat de attractie snel weer open kan, omdat er sprake was van een bedrijfsongeval en niet om een technische fout.

Zondag
De kermis in Hasselt, één van de grootste in de Benelux, startte op zaterdag 18 september. Het evenement duurt nog tot en met zondag 26 september.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be