Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Video: snelweg bezaaid met kermisknuffels na ongeluk

23-09-2021, 13.32 uurBeeld: Weert de Gekste

Hulpverleners hebben woensdagmiddag kermisknuffels moeten rapen op snelweg A2. Bij een ongeluk is een aanhanger vol kermisspullen gekanteld. Daardoor kwamen knuffels en ander speelgoed op de weg terecht, ter hoogte van het Brabantse dorp Maarheeze.

De wagen, die hoort bij een ballonnenspel, was onderweg naar Weert. Daar gaat de kermis op vrijdag 24 september van start. Op de snelweg begon de aanhanger te slingeren. De auto ervoor belandde in de vangrail.

Volgens regionale media kwamen de drie inzittenden met de schrik vrij. Nieuwssite Weert de Gekste publiceerde videobeelden van het tafereel.

File
De A2 moest in zuidelijke rijrichting worden afgesloten voor bergingswerkzaamheden. Daardoor ontstond een file van zo'n 8 kilometer. Brandweerlieden en een politieagent hielpen bij het opruimen van de ravage.Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be