Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Julianatoren presenteert Griezelbos voor kinderen tijdens Halloween

21-09-2021, 17.29 uur

Pretpark Julianatoren daagt kinderen uit om in oktober een Griezelbos te ontdekken. Komend najaar spookt het in het bosgebied achterin het park, dat normaal gesproken gebruikt wordt voor een interactieve wandelroute rond mascotte Cas de Ranger.

Het Apeldoornse attractiepark bedacht een verhaallijn over een heks die verjaagd moet worden. Daarvoor is een toverdrankje nodig, waarvan één ingrediënt ontbreekt. In het Griezelbos ontdekken bezoekers de letters die samen het laatste ingrediënt vormen.

Cas de Ranger krijgt ook zijn eigen halloweenshow, die draait om drie proeven. Verder zijn er voorstellingen met de figuren Jul, Julia, Dino en Dina. De halloweenactiviteiten zitten inbegrepen bij de entreeprijs. Het halloweenseizoen van Julianatoren duurt van 1 tot en met 31 oktober.

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be