Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi-medewerker laat brandalarm afgaan door met deodorant te spuiten

21-09-2021, 14.06 uur

In Walibi Holland is afgelopen weekend een brandalarm afgegaan door een opvallende oorzaak. Zaterdagmiddag rond 14.40 uur moest de Hall of Fame plotseling ontruimd worden. In het complex bevinden zich toiletten, een horecapunt, een souvenirwinkel en de in- en uitgang van achtbaan Xpress: Platform 13.

Het alarm werd niet veroorzaakt door brand of rookontwikkeling, maar door een nietsvermoedende medewerker. Dat melden ingewijden aan Looopings.

Het personeelslid in kwestie spoot deodorant op in een ruimte achter de schermen, in de buurt van een rookmelder. Daardoor klonk er een luide sirene en moesten alle aanwezige bezoekers geëvacueerd worden. Omdat al snel duidelijk was dat het om een loos alarm ging, kon het gebied al snel weer vrijgegeven worden.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be