Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Foto's: nieuwe theatershow met mysterieuze mol in Attractiepark Slagharen

16-10-2021, 15.34 uur

Een nieuwe theatershow in Attractiepark Slagharen staat in het teken van een mysterieuze mol. In het Overijsselse pretpark wordt vanaf vandaag de muzikale familievoorstelling Het Mirakel van Wishaka vertoond. Daarin doen Slagharen-mascottes Randy en Rosie - twee wasberen - een wens.

Als Randy zijn wens hardop uitspreekt, gaat het mis. Dat brengt namelijk ongeluk. Met hulp van Farmer Frank gaan Rosie en sheriff Sam op zoek naar een oplossing. Die vinden ze diep onder de grond, waar de mol Wishaka blijkt te wonen. Hij is de enige die wensen kan terugdraaien.

De show, geproduceerd door entertainmentbedrijf Aniba, is tijdens het herfst- en winterseizoen meermaals per dag te zien in de Musical Hall. Er werden verschillende nieuwe liedjes voor geschreven. In het theater is het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht.

Wensboom
Het verhaal hangt samen met Western Wish Fall, het herfstfestival van Slagharen. Op het Fonteinplein is een grote wensboom te vinden waar bezoekers hun wens kunnen achterlaten. Het insturen van een wens kan ook online. Slagharen laat regelmatig een wens in vervulling gaan.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be