Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Extra wapen in strijd tegen personeelstekort Plopsaland: flyers op auto's

19-09-2021, 19.46 uurBeeld: @VerhaegheArno

Plopsaland De Panne blijft naar manieren zoeken om aan genoeg personeel te komen. Het Vlaamse attractiepark kampt met een enorm tekort aan medewerkers. Nu probeert men potentiële werknemers over de streep te trekken door flyers achter de laten op de parkeerplaats.

Wie een dagje in Plopsaland is geweest, kan na afloop een flyer aantreffen onder de ruitenwissers van zijn of haar auto. "Een centje bijverdienen? Solliciteer!", valt daarop te lezen. "Voor de verschillende afdelingen zoeken we 2500 studenten."

Er zijn onder meer personeelsleden nodig voor de attracties, de kassa's, de ticketcontrole, de winkels, de restaurants en het entertainment. De flyer verwijst naar de website plopsajobs.be voor meer informatie. Solliciteren kan direct via het e-mailadres team@plopsa.be.

Gesloten
Eerder maakte Plopsaland al bekend dat iedereen met interesse in een baan zich doordeweeks zonder afspraak kan melden op kantoor. Er volgt dan direct een kennismakingsgesprek. Vanwege het personeelstekort moeten eetgelegenheden in het park regelmatig gesloten blijven.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be