Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Foto: Samson-acteur loopt zichzelf tegen het lijf in Plopsaland

19-09-2021, 18.15 uur

Acteur Walter Baele (57) heeft voor een komisch moment gezorgd in Plopsaland De Panne. Baele speelt al jaren de rol van de hysterische gemeentesecretaris Eugène Van Leemhuyzen in de tv-series Samson & Gert en Samson & Marie. Tijdens een bezoek aan het Vlaamse pretpark kon hij het niet laten om te poseren naast een levensgroot bord van Van Leemhuyzen.

Dat is sinds kort te vinden op het entreeplein van Plopsaland, bij een busje gebaseerd op de campingbus uit Samson & Marie. Naast Van Leemhuyzen worden daar ook hoofdrolspeelster Marie Verhulst, Koen Crucke (Alberto Vermicelli) en Walter De Donder (de Burgemeester) afgebeeld.

"En wie komen Walter en kleindochter Mila tegen in Plopsaland?", meldt Baele bij een foto op Twitter. "Opgelet, hij heeft zijn pilletjes nog niet ingenomen", reageert het officiële Plopsa-account met een knipoog.

Musical
Momenteel speelt Baele in de Studio 100-musical Daens. Overigens was de acteur vorige week ook al aanwezig in Plopsaland, toen om als Van Leemhuyzen een Studio 100-feestavond voor volwassenen op te luisteren.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be