Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Moah seg! Marie Verhulst krijgt plekje in Samson-gebied Plopsaland

18-09-2021, 21.08 uur

Marie Verhulst, het nieuwe baasje van Studio 100-hond Samson, heeft een vaste plaats ingenomen in Plopsaland De Panne. Het Samson & Gert-themagebied in het Vlaamse attractiepark werd eerder dit jaar getransformeerd tot een Samson & Marie-zone, met aangepaste vlaggen en borden. Dit weekend verscheen ook een groot Marie-standbeeld.

Het decorstuk kreeg een plekje in de kiosk op het Kermisplein. Daarnaast staan al sinds jaar en dag beelden van Samson en zijn originele baas Gert Verhulst. Die zijn blijven staan. Ondanks het stoppen van Samson & Gert verdwijnt de Studio 100-oprichter voorlopig dus niet uit Plopsaland.

Een vergelijkbaar beeld van Marie was al te vinden in de lobby van het nieuwe Plopsa Hotel, tussen andere bekende Studio 100-karakters.

Personages
Verder is op het entreeplein van Plopsaland een busje te vinden dat gebaseerd werd op de campingbus uit de tv-serie Samson & Marie, omringd door borden met bekende personages uit de serie.Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be