Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: honderden halloweendecoraties Disneyland Paris staan klaar

18-09-2021, 23.59 uur

Disneyland Paris maakt zich op voor de halloweenperiode. Onderdeel van het jaarlijkse halloweenfestival in de Disney-parken is de toevoeging van vele honderden halloweendecoraties. In een nieuwe YouTube-video wordt getoond waar alle rekwisieten zijn opgeslagen.

De eerste helft van het 23 minuten durende filmpje draait om het atelier waar Disney-decoraties geproduceerd en gerestaureerd worden. Op dit moment werken specialisten bijvoorbeeld aan het opknappen van de walkthrough Les Mystères du Nautilus en de lampen in Sleeping Beauty Castle.

Vervolgens toont men de gigantische opslagruimte waar decorstukken klaarstaan om in de parken geplaatst te worden. Dat gebeurt 's nachts, om bezoekers niet tot last te zijn. Het neemt ongeveer een maand in beslag om alle halloweendecoraties op hun plek te zetten.

Maleficent
Disney's Halloween Festival 2021 duurt van vrijdag 1 oktober tot en met zondag 7 november. Naast de aangepaste decors zorgt Disney voor meet-and-greets met Disney-schurken en een miniparade met de vuurspuwende draak Maleficent. Grootschalige shows zijn vanwege de coronamaatregelen nog geen optie.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be