Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drouwenerzand Attractiepark

Halloween in Drouwenerzand: 22,50 euro inclusief eten, drinken, spookhuizen en vuurwerkshow

27-09-2021, 15.08 uur

De bekende all-inclusive-formule van het Drentse attractiepark Drouwenerzand geldt ook tijdens halloweenavonden. Voor 22,50 euro krijgen bezoekers een hele dag toegang inclusief onbeperkt eten, drinken, spookhuizen, een parade, scare zones en een vuurwerkshow.

In 2020 waren er geen halloweenactiviteiten vanwege het coronavirus. Dit jaar viert Drouwenerzand Halloween op alle zaterdagen in oktober, plus woensdag 20 oktober. Het familiepark is dan open van 13.00 tot 21.00 uur. De twee haunted houses, geopend vanaf 14.00 uur, heten Freek's Nightmare en Freek's Motel.

Om 18.00 uur komt een Griezelparade voorbij. Daarna verspreiden de griezels zich over de scare zones Deranged Campsite en Passage. Verder voegt men acteurs toe aan het bestaande spookhuis, dat wordt omgedoopt tot Scary Inferno. De avonden worden afgesloten met een vuurwerkspektakel.

Pompoenen
Kinderen in de basisschoolleeftijd ontvangen ook een zakje met lekkers, een tegoedbon voor een oliebol en een stempelkaart voor drie gratis spellen. Tot 17.00 uur kunnen zij zich gratis laten schminken. Daarnaast is het mogelijk om pompoenen uit te hollen.

Meer Drouwenerzand Attractiepark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be