Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany opent 42 meter hoge thrillride tijdens Halloween Horror Festival

18-09-2021, 15.39 uurBeeld: kirmesfanmopohl

In Movie Park Germany is tijdens het Halloween Horror Festival een extra thrillride te vinden. Vanaf dinsdag 12 oktober staat de 42 meter hoge kermisattractie Fighter van exploitant Harry P.E. Bruch in het Duitse pretpark. Bezoekers worden rondgeslingerd met een topsnelheid van 130 kilometer per uur.

Fighter is een booster-achtige attractie van het type speed, gebouwd door de Nederlandse fabrikant KMG. Het gevaarte bestaat uit een enorme draaiende arm met aan de weerszijden twee gondels voor elk vier personen.

Het Halloween Horror Festival start op vrijdag 1 oktober. Wie een ritje wil maken in Fighter, zal dus op zijn vroegst anderhalve week later langs moeten komen. Het 23 dagen durende evenement bestaat dit jaar uit zes spookhuizen, drie scare zones, een vernieuwde walkthrough en een nieuw horrorparcours.

Restaurant
Fighter wordt opgebouwd tegenover restaurant Van Helsing's Club, naast de overdekte achtbaan Van Helsing's Factory. De tijdelijke attractie zal ook geopend zijn op reguliere openingsdagen in het najaar, als er geen halloweenavonden op de planning staan.

In coronatijd moet Movie Park drie attracties missen. Dat zijn simulator Time Riders, bioscoop Roxy 4D en simulator The Lost Temple.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be