Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park Germany

Groen licht voor themahotel bij Duits Plopsa-park Holiday Park

17-09-2021, 22.45 uurBeeld: kirmesfanmopohl

De weg is vrij voor de komst van een groot themahotel bij het Duitse attractiepark Holiday Park, onderdeel van de Plopsa Group. In navolging van Plopsaland De Panne wil men in Holiday Park een hotel bouwen, zodat bezoekers in het park kunnen blijven slapen. Het plan werd al in 2019 aangekondigd.

Nu blijkt dat de gemeenteraad het project wel ziet zitten. De lokale politiek heeft ingestemd met het aanpassen van het bestemmingsplan, melden regionale media. Dat maakt de bouw van het hotel mogelijk.

Het complex moet verrijzen tussen het entreegebied van Holiday Park en de L529, de weg richting het park. Er wordt gesproken over een hotel met 320 bedden. Vrijgegeven ontwerpen tonen dat het interieur vormgegeven moet worden als een enorme bijenkorf, voortbordurend op Studio 100-karakter Maya de Bij.

Theater
Het eerste hotel binnen de Plopsa Group opende dit jaar bij Plopsaland De Panne. Dat 117 kamers tellende complex is aangekleed als een klassiek theater. Ook voor Plopsa Coo, gelegen in de Belgische Ardennen, wordt gedacht aan een eigen hotel.

Meer Holiday Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be