Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark DippieDoe

DippieDoe wordt DippieBoe: Brabants pretpark haalt kermisspookhuis binnen

04-10-2021, 22.46 uurBeeld: kermiskermis8

Pretpark DippieDoe gaat dit najaar door het leven als DippieBoe. Tijdens de herfstvakantie, van dinsdag 26 tot en met zondag 31 oktober, viert het Brabantse attractiepark Halloween met een extra attractie. Bezoekers kunnen loopspookhuis Spooky Pirates ontdekken, afkomstig van de kermis.

Ook worden er vuurshows en illusieshows opgevoerd. Verder zijn er extra activiteiten voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar, zoals dansacts, straattheater, spooktochten en griezeldisco's. Het park in Best spreekt over "een griezelig halloweenparadijs voor de allerkleinsten".

DippieBoe vindt plaats van 12.00 tot 21.00 uur. Vanaf 18.00 uur laten de griezels zich zien. Men bedacht een achtergrondverhaal over een bibliotheek waar de bliksem is ingeslagen, waardoor de personages uit de boeken tot leven zijn gekomen.

Piraten
Er wordt gewerkt met vier themazones, die in het teken staan van vogelverschrikkers, dansoptredens, piraten en heksen. Bezoekers mogen verkleed komen. Tickets kosten 14,95 euro. Er zijn ook avondkaarten, geldig vanaf 17.00 uur, voor 9.95 euro.Meer Attractiepark DippieDoe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be