Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Nieuwe bioscoopfilm met Europa-Park-figuren in première

04-11-2021, 14.10 uur

In Duitsland gaat vandaag de nieuwe bioscoopfilm Happy Family 2 in première, een vervolg op de animatiefilm Happy Family uit 2017. Pretparkfans zullen de personages herkennen uit Europa-Park én Phantasialand.

De Happy Family-films worden geproduceerd door MackMedia, een zusterbedrijf van Europa-Park en attractiebouwer Mack Rides. De 4D-bioscoop van Europa-Park vertoonde in 2016 al een korte Happy Family-film. Figuren uit de film komen ook voor in Europa-Parks spookhuis Geisterschloss.

Daarnaast staat de overdekte achtbaan Crazy Bats in Phantasialand - voorheen Temple of the Night Hawk - sinds 2019 in het teken van drie vleermuizen uit de Happy Family-producties.

Verenigde Staten
De nieuwe Happy Family-speelfilm ging afgelopen maand al in première in de Verenigde Staten, Mexico en Spanje, onder de noemer Monster Family 2. Vanaf vandaag draait de film in Duitsland. Onder meer Rusland, Denemarken, Hongarije, Zweden en Portugal volgen de komende maanden. Vooralsnog wordt de film niet uitgebracht in Nederland.

Het verhaal gaat over een familie waarvan de gezinsleden in griezels veranderen: een vampier, een weerwolf, een mummy en Frankensteins monster. In het tweede deel worden ze geconfronteerd met monsterjager Mila Starr. De regie is wederom in handen van Holger Tappe, die ook verschillende andere 4D-films voor Europa-Park regisseerde.Meer Europa-Park
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be