Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nederlander zwaait af als ambassadeur van Disneyland Paris

15-09-2021, 15.28 uur | ReactiesBeeld: @DLPReport

Disneyland Paris heeft twee nieuwe ambassadeurs gekozen. Carmen Lleo Badal en Quentin Rodrigues zijn in 2022 en 2023 de officiële gezichten van het park. Ze volgen de Nederlander Giona Prevete op, die de functie de afgelopen drie jaar bekleedde.

Elk Disney-park heeft zijn eigen ambassadeurs, die fungeren als vertegenwoordigers van het personeel. Ze zijn een belangrijk aanspreekpunt voor zowel medewerkers als bezoekers. Ook fungeren ze regelmatig als presentator van evenementen en promotiefilms.

Prevete deelde het ambassadeurschap de eerste anderhalf jaar met Joana Afonso Santiago. Zij koos in de zomer van 2020 voor een carrière buiten Disneyland, waardoor hij alleen overbleef. Eigenlijk zou Prevete eind vorig jaar al aftreden, maar vanwege de coronacrisis werd zijn termijn met twaalf maanden verlengd.

Streng sollicitatietraject
Lleo Badal en Rodrigues - respectievelijk werkzaam bij het contactcentrum en de afdeling show- en attractie-ontwikkeling - kwamen als winnaars naar voren na een streng sollicitatietraject. Daarin moesten ze onder meer spreken in het openbaar en content creëren voor social media.

Prevete zal zijn opvolgers de komende maanden inwerken. Op 1 januari 2022 nemen ze het stokje officieel van hem over.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be