Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe simulatie: achter de knoppen van Efteling-attractie De Vliegende Hollander

15-09-2021, 16.46 uur

Zelf Efteling-waterachtbaan De Vliegende Hollander besturen? Dat kan nu dankzij een gratis online game. Website Ride Sims 2.0 lanceerde eerder deze maand een onofficiële Vliegende Hollander-simulatie.

Spelers krijgen de kans om de bekende attractie op te starten, bezoekers in te laten stappen en de boten te laten vertrekken. Ze moeten eveneens rekening houden met de technische aspecten, zoals de verschillende remsecties. Net als in het echt treden er regelmatig technische storingen op.

De simulatie op ridesims.com start met een bovenaanzicht van de volledige attractie, maar gebruikers kunnen ook inzoomen op het station en de eerste scène of kiezen voor een isometrische weergave van de opstaphaven. Ook de verschillende showelementen zijn zichtbaar.

Disneyland
Een account aanmaken is verplicht. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Op Ride Sims 2.0 stonden al simulaties van onder andere Baron 1898 uit de Efteling, Untamed uit Walibi Holland, Phantom Manor uit Disneyland Paris, Taron en F.L.Y. uit Phantasialand, Sky Scream uit Holiday Park en The Smiler uit Alton Towers.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be