Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe Efteling-spellen: domino, kwartet en memory

14-09-2021, 15.48 uur

De Efteling heeft drie klassieke nieuwe gezelschapsspellen ontwikkeld. In de souvenirwinkels van het attractiepark zijn nu kwartet-, memory- en dominospellen verkrijgbaar in Efteling-thema. Er staan afbeeldingen op van bekende Efteling-attracties en -figuren.

Het domino- en kwartetspel bestaan uit 36 kaartjes. Memory heeft zestig kaartjes. Het zogeheten XL Kwartet is verdeeld in negen verschillende categorieën, waaronder Symbolica, Droomvlucht, Sprookjesbos en Achtbanen. Op de achterzijde van de dozen worden de spelregels vermeld.

De drie spellen, geschikt voor twee tot vier spelers, kosten 10 euro per stuk. Eerder dit jaar bracht de Efteling in samenwerking met spellenfabrikant Jumbo al drie bordspellen op de markt, gebaseerd op Ganzenbord, Stratego Junior en Mens Erger Je Niet.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be