Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zoekt oplossing voor kapot waterbed bij speelgebied Nest

16-09-2021, 11.50 uurBeeld: @Reizenrijk_

Is het waterbed bij de nieuwe Efteling-attractie Nest een miskoop? Het speelgebied voor kinderen werd eind mei officieel geopend. Eén van de opvallendste onderdelen is een groot waterbed in het hart van het speelbos. Dat speeltoestel is echter vaker defect dan toegankelijk.

In juni, enkele weken na de opening, werd duidelijk dat het waterbed buiten gebruik was vanwege een productiefout. Er werden hekken omheen gezet. Even later kwam de fabrikant met een oplossing, maar die bleek van korte duur.

Sinds half augustus is het waterbed opnieuw kapot. "We zijn nu op zoek naar een permanente oplossing", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Daarover overleggen we momenteel met de leverancier."

Baldadigheid
Ook andere onderdelen van Nest hebben last van slijtage of baldadigheid. Op verschillende plekken zijn beschadigingen zichtbaar. Nest is ontworpen voor kinderen met en zonder een beperking. Normaal gesproken kunnen rolstoelers bijvoorbeeld ook spelen op het waterbed. Het speelbos ligt tussen De Vliegende Hollander en de Game Gallery.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be