Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Hangbrug Disneyland Paris verborgen achter legernetten

23-09-2021, 19.23 uurBeeld: @ED92Magic

In Disneyland Paris vindt een opvallend onderhoudsproject plaats. De grote hangbrug in themagebied Adventureland wordt de komende weken opgeknapt. Eerder deze maand verschenen er metershoge steigers bij de brug. Nu worden de werkzaamheden aan het oog onttrokken met behulp van camouflagenetten.

De touwbrug op Adventure Isle, gelegen tussen de berg Spyglass Hill en de boomhut La Cabane des Robinson, veranderde daardoor in een massieve groene muur. Vanwege de renovatie is het wandelgebied rond de brug deels niet toegankelijk.

Naar verwachting duurt de opknapbeurt tot eind november dit jaar. De brug werd in 2017 ook al gerenoveerd. Toen ontbraken de legernetten.

Kasteel
Op dit moment vinden op meer plekken ingrijpende werkzaamheden plaats in Disneyland Paris. Zo staat het kasteel van Doornroosje al maanden in de steigers en wordt vliegtuigmolen Orbitron langzaam maar zeker opnieuw opgebouwd na een grote renovatie.

Meer Disneyland Paris
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be