Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Kwalificatie voor kampioenschap Just Dance in Walibi Holland

11-09-2021, 17.22 uur

Walibi Holland was vanmiddag het toneel van een officiële kwalificatie voor het Just Dance Championship 2021. Bezoekers van het pretpark kregen de kans om te laten zien hoe goed ze zijn in het populaire dansspel Just Dance.

Op het grote plein tussen de themagebieden Exotic en Speed Zone, achter Merlin's Magic Castle, stond zaterdagmiddag een heuse Just Dance-caravan. Er werd gebruikgemaakt van een Xbox One met een Kinect-sensor. Voor de beste spelers waren prijzen weggelegd.

Het Nederlandse kampioenschap wordt gesponsord door sportschoolketen Basic-Fit. Er staan in totaal zes kwalificaties op het programma, tussen 14 augustus en 23 oktober. De beste spelers gaan door naar de finale.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be