Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland regelt busvervoer voor medewerkers tijdens Halloween Nights

11-09-2021, 13.47 uur | Reacties

Toverland zet tijdens de Halloween Nights voor het eerst een pendeldienst in voor medewerkers. Personeelsleden zonder eigen vervoer kunnen dan gebruikmaken van busvervoer tussen het attractiepark in Sevenum en de treinstations Eindhoven, Venlo en Helmond.

"Deze pendeldienst haalt de medewerkers op en brengt ze na de werkdag ook weer naar deze locaties terug", legt een woordvoerster uit. Op die manier hoopt men een personeelstekort op te kunnen lossen.

Het initiatief wordt Scare Shuttle genoemd. De minimumleeftijd om in Toverland te werken is 16 jaar. Het gaat om een pilot. "Na afloop zullen we het evalueren en bekijken of we dit vaker gaan aanbieden."

Spookhuis
Toverland wordt het tweede grote attractiepark met een eigen busverbinding voor medewerkers, na Walibi Holland. Wie interesse heeft in een baantje bij de Halloween Nights krijgt de mogelijkheid om binnenkort te komen solliciteren in een spookhuis.

Meer Attractiepark Toverland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be