Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland voert sollicitatiegesprekken in spookhuis

10-09-2021, 16.59 uur

Toverland laat nieuwe medewerkers solliciteren in een spookhuis. Het Limburgse attractiepark is op zoek naar ruim honderd personeelsleden die tijdens de Halloween Nights willen werken bij bijvoorbeeld restaurants, souvenirwinkels en attracties. Wie interesse heeft, wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek in het haunted house Maison de la Magie.

Maison de la Magie is vormgegeven als een verlaten landhuis van een verdwenen illusionist. "Werken tijdens de Halloween Nights is een hele beleving", vertelt personeelsmanager Pleun Bazen. "Daarom nodigen wij medewerkers in spé uit voor een spookachtige sollicitatie, zodat zij alvast kunnen ervaren of ze het aandurven."

Vermoedelijk heeft het park nog wat verrassingen in petto voor de sollicitanten. "Of het landhuis tijdens het sollicitatiegesprek daadwerkelijk verlaten is, moet nog blijken", zegt de manager. Geïnteresseerden zónder stalen zenuwen kunnen ook veilig op kantoor solliciteren.

Minimumleeftijd
De gesprekken in het spookhuis vinden plaats op donderdag 16 en donderdag 23 september, tussen 14.00 en 18.00 uur. Aanmelden kan via de website van Toverland. Er geldt een minimumleeftijd van 16 jaar.

Er staan dertien Halloween Nights op de planning: 9 oktober, 16 oktober, 21 tot en met 24 oktober, 26 tot en met 31 oktober en 6 november. Het park is dan geopend tot 23.00 uur. Medewerkers moeten minimaal zes dagen beschikbaar zijn. Of Toverland gaat werken met coronatoegangsbewijzen staat nog niet vast.Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be