Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Deutschland Resort

Bezoekers Legoland betrapt op cocaïnegebruik: borgsom van 9000 euro

11-09-2021, 14.15 uur | Reacties

Bij de ingang van attractiepark Legoland Deutschland zijn afgelopen weekend bezoekers betrapt op het gebruiken van cocaïne. Getuigen zagen een 21-jarige man en een 34-jarige vrouw een lijntje snuiven, waarop ze Legoland-medewerkers besloten in te lichten.

Die schakelden de politie in. Het gezelschap van het tweetal bestond verder uit een man van 50 jaar en vier kinderen in leeftijden tussen 7 en 13 jaar. Toen de volwassenen werden gefouilleerd, troffen agenten bij alle drie de personen verdovende middelen aan.

Bij het doorzoeken van een hotelkamer en een camper vond de politie nog een zakje cocaïne van de jongste van de twee mannen. In totaal is er iets meer dan 10 gram in beslag genomen. Ook werd de sleutel van de camper ingenomen. Er is een borgsom van 9000 euro opgelegd.

Meer Legoland Deutschland Resort
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be