Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Deutschland Resort

Bezoekers Legoland betrapt op cocaïnegebruik: borgsom van 9000 euro

11-09-2021, 14.15 uur

Bij de ingang van attractiepark Legoland Deutschland zijn afgelopen weekend bezoekers betrapt op het gebruiken van cocaïne. Getuigen zagen een 21-jarige man en een 34-jarige vrouw een lijntje snuiven, waarop ze Legoland-medewerkers besloten in te lichten.

Die schakelden de politie in. Het gezelschap van het tweetal bestond verder uit een man van 50 jaar en vier kinderen in leeftijden tussen 7 en 13 jaar. Toen de volwassenen werden gefouilleerd, troffen agenten bij alle drie de personen verdovende middelen aan.

Bij het doorzoeken van een hotelkamer en een camper vond de politie nog een zakje cocaïne van de jongste van de twee mannen. In totaal is er iets meer dan 10 gram in beslag genomen. Ook werd de sleutel van de camper ingenomen. Er is een borgsom van 9000 euro opgelegd.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Legoland Deutschland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be