Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris publiceert soundtrack van Hotel New York - The Art of Marvel

10-09-2021, 11.49 uurBeeld: @ED92Magic

De achtergrondmuziek van het vernieuwde Marvel-hotel in Disneyland Paris is nu overal te beluisteren. Voor Hotel New York - The Art of Marvel werd een speciale soundtrack gecomponeerd, met loungemelodieën gebaseerd op beroemde Marvel-deuntjes. Die nummers zijn vanaf vandaag gratis beschikbaar via streamingplatforms als Spotify.

Het album, met zeventien nummers van in totaal 53 minuten, staat ook op bijvoorbeeld Apple Music, YouTube Music en Deezer. "Voor het meest unieke hotel ter wereld werd een volledig nieuwe afspeellijst bedacht, waarvoor thema's uit de Marvel-films omgevormd zijn tot chillhop", meldt Disney. Die muziekstijl is een combinatie van hiphop en jazz.

Marvel-fans zullen deuntjes herkennen van blockbusters als Spider-Man, Guardians of the Galaxy, Ant-Man, Iron Man en Doctor Strange. Ook het bekende Avengers-thema komt meermaals terug.

Lobby
De gepubliceerde muziek is een selectie: in totaal werd er meer dan 75 minuten aan muziek gecomponeerd. Die is te horen in de lobby en de gangen. "De hotelmuziek brengt een eerbetoon aan de cultuur en de stijl van New York", zegt muziekproducent Naveed Dezfoli.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be