Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nature Wonder World

Limburgse Grand Canyon weer vertraagd

02-03-2013, 23.55 uur

Er komt voorlopig niets terecht van het plan om een mega-attractiepark te bouwen in het Zuid-Limburgse Brunssum. De initiatiefnemers weten nog steeds niet of het park er überhaupt wel kán komen.

Miljonair Jean Gelissen, nu al eigenaar van Toverland, kwam twee jaar geleden met het idee om alle zeven natuurlijke wereldwonderen na te bouwen in Limburg. Te beginnen met een gigantische Grand Canyon van 300 miljoen euro.

Een groot onderzoek naar de haalbaarheid had al klaar moeten zijn, maar is opnieuw met een half jaar vertraagd. Bovendien is de Raad van State nog niet akkoord met het gewijzigde bestemmingsplan. En zelfs bij groen licht zijn we er nog lang niet: de zoektocht naar financiers kan dan pas beginnen.

Meer Nature Wonder World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be