Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Hardloopwedstrijd in Bobbejaanland op 3 oktober: 'Lopers van alle niveaus welkom'

12-09-2021, 19.10 uur

In Bobbejaanland vindt binnenkort een hardloopevenement plaats. Sportieve pretparkfanaten kunnen op zondag 3 oktober meedoen aan de zogeheten Bobbejaanlandtrail: een hardloopwedstrijd langs attracties en door omliggende natuurgebieden.

"Lopers van alle niveaus zijn meer dan welkom, zelfs de allerkleinsten, want we stippelden verschillende toffe routes uit", laat Bobbejaanland weten. Er zijn drie afstanden voor volwassenen: 5, 12 en 16 kilometer. Meedoen kost respectievelijk 27, 29 of 31 euro.

Voor kinderen is er een aparte Kidsrun voor 12 euro. Supporters die langs de kant blijven staan, betalen 19,50 euro. Tickets zijn inclusief een dagje Bobbejaanland, maar ook inclusief bevoorrading onderweg, een bewaarplaats voor een sporttas en toegang tot kleedkamers en douches.

Voorrang
Na het finishen mogen de hardlopers in het park blijven, dat open is tot 17.00 uur. Voor abonnementhouders zijn de tarieven lager. Zij krijgen 's ochtends eveneens voorrang bij het ophalen van loopnummers.

De Bobbejaanlandtrail wordt voor de tweede keer gehouden, na een eerste editie in 2019. Vorig jaar ging het evenement niet door vanwege de coronacrisis. Het attractiepark in Lichtaart werkt samen met sportfederatie Fros Multisport Vlaanderen. Voor alle deelnemers is er een aandenken. De winnaars van de afstanden worden extra beloond.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be