Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heide Park Resort

Duits pretpark presenteert zich als alternatief voor geannuleerd Oktoberfest

08-09-2021, 14.38 uur

Het beroemde Oktoberfest in München gaat vanwege de coronapandemie wederom niet door in 2021. Daar besloot het Noord-Duitse attractiepark Heide Park op in te spelen. De trekpleister beweert een prima alternatief te zijn voor het internationale bierfestival, dat normaal gesproken miljoenen mensen op de been brengt.

In een persbericht wordt de vergelijking gemaakt met het echte Oktoberfest. "Fans van het volksfeest hoeven dit jaar niet verdrietig te zijn, ze kunnen hun dirndl uit de kast halen en hun lederhose strijken." Bezoekers van het pretpark wanen zich deze maand in de Oktoberfest-feesttenten, beweert Heide Park.

Ook de kermisattracties die normaal gesproken in München staan, waaronder de iconische mega-achtbaan Olympia Looping, hoeven ze in 2021 niet te missen. "Onze loopingachtbaan Big Loop doet je de Olympia Looping bijna vergeten."

Optredens
Verder zijn er meet-and-greets, optredens en spellen. Het Oktoberfest in Heide Park duurt van zaterdag 18 tot en met zondag 26 september. Alle activiteiten zitten inbegrepen bij de entreeprijs.

De 187e editie van het traditionele Oktoberfest in München staat op de planning van 17 september tot en met 3 oktober 2022.Meer Heide Park Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be