Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Hansa-Park

Hansa-Park kondigt nieuwe attracties aan voor seizoen 2022

08-09-2021, 17.26 uur

Het Noord-Duitse pretpark Hansa-Park opent meerdere nieuwe attracties in 2022. Dat heeft het park bekendgemaakt in een nieuwsbrief aan fans. Er komt onder meer een nieuw Russisch themagebied met de naam Peterhof von Novgorod, naast de bestaande boomstambaan Wildwasserfahrt.

Daar worden een 7 meter hoge interactieve panoramatoren gebouwd en een carrousel met ruim twintig dieren. De toren heet Turm vom Peterhof, de draaimolen krijgt de naam Die Tierkinder vom Peterhof.

Verder wordt de overdekte speelplaats Kiddie-Camp omgebouwd tot Piraten Camp, met drie nieuwe kinderattracties voor bezoekers met een lengte tot 1.20 meter. Ook moet bij het Mexicaanse Plaza del Mar een "inclusieve speeltuin" verrijzen.

Speelschip
Daarnaast gaat men themagebied Hanse in Europa uitbreiden met een groot speelschip en een replica van een historisch gebouw uit de Duitse stad Hamburg. Dit jaar presenteerde het attractiepark onder andere een themagebied met een vrijevaltoren en een boottocht voor de kleintjes: Awildas Welt.

Directeur en eigenaar Andreas Leicht zegt trots te zijn op de aangekondigde plannen. "De veranderingen voor 2022 zijn weer buitengewoon", laat hij weten. "We maken grote stappen om het park nog mooier, beter en aantrekkelijker te maken."

Meer Hansa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be