Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Ludieke actie: Beekse Bergen verlaagt restaurantrekening bij glimlach

07-09-2021, 16.21 uurBeeld: Sydney Brouwer

Wie een hapje gaat eten in het Safari Resort van Safaripark Beekse Bergen, kan op de kassabon een ludieke verrassing aantreffen. Medewerkers geven tegenwoordig een kleine korting voor de glimlach van een bezoeker. Op de bon verschijnt dan "Uw glimlach" met een smilie erachter, goed voor een korting van 10 eurocent per persoon.

Het initiatief werd eerder deze zomer ingevoerd na een spontaan idee van een horecamanager. Hij besloot de glimlachkorting een keer voor de lol op de bon te zetten. Het leidde tot een aangenaam gesprek, waarna besloten werd om de korting vaker te gaan geven.

"Veel Nederlandse gasten controleren toch vaak nog even snel de bon", vertelt resortmanager Stephanie Struis aan branchemagazine Misset Horeca. "En dan is dit een grappige verrassing. We zien mensen dan ook met een glimlach vertrekken."

Tellen
Overigens zijn medewerkers niet voortdurend bezig met het tellen van het aantal lachende gezichten in de zaak. Op dit moment wordt de korting standaard gegeven aan alle gasten. "En waren ze niet blij, dan worden ze wel blij na het zien van de bon", aldus Struis.

Voorlopig gaat men er dan ook mee door. "We doen graag iets creatiefs en geks. In coronatijd moet je het toch extra vrolijk maken."

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be