Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Bezoekers Plopsaland mogen mondkapje voortaan op bepaalde plekken afzetten

07-09-2021, 18.24 uur | ReactiesBeeld: @promenadefotos

De regels voor mondkapjes in Plopsaland De Panne worden soepeler. Vanaf morgen - woensdag 8 september - is het niet meer verplicht om in het hele park een mondmasker te dragen. De regel geldt straks alleen nog in wachtrijen, attracties, binnenruimtes en op drukke plekken.

Wie over paden of pleinen loopt zonder veel mensen om zich heen, kan het mondkapje dus afzetten. Tegelijkertijd is de leeftijdsgrens voor mondmaskers verhoogd.

Eerder moesten alle bezoekers vanaf 6 jaar een mondkapje dragen in de attracties. Nu zijn de kapjes alleen nog verplicht voor personen van 12 jaar en ouder.

Plopsa Indoor
Ook in zusterparken Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo hoeven bezoekers in de buitenlucht geen mondkapje meer op te zetten, behalve op drukke momenten en in wachtrijen.

Eerder kozen Bobbejaanland, Bellewaerde Park en Boudewijn Seapark al voor het versoepelen van de regels.

Meer Plopsaland De Panne
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be