Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Ongeluk met Break Dance op kermis Heemskerk: onderdeel breekt af

03-09-2021, 18.29 uurBeeld: @ TMA95708414

In het Noord-Hollandse Heemkerk zijn vanmiddag meerdere personen gewond geraakt bij een ongeluk met een kermisattractie. Bij de Break Dance brak omstreeks 16.30 uur een onderdeel af. Op beelden is te zien hoe een staaf met drie enorme discoballen is losgekomen.

Het gevaarte heeft enkele kermisbezoekers geraakt. Vijf mensen moesten nagekeken worden door ambulancepersoneel, vertelt een woordvoerder van de veiligheidsregio aan Looopings.

Er zou vooral sprake zijn van schaafwonden. Uiteindelijk is niemand overgebracht naar het ziekenhuis. "Alle personen konden hun bezoek aan de kermis voortzetten", weet de voorlichter.

Onderzoek
De discoballen vormen normaal gesproken het hart van de molen, die wordt geëxploiteerd door exploitant Hoefnagels. Voorlopig staat de Break Dance stil voor onderzoek. De kermis in Heemskerk begon woensdag. Het evenement duurt tot en met vandaag.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be