Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Foto's: nieuw Tomorrowland-themagebied in Plopsaland is af

15-09-2021, 17.42 uur

Het gebied rond de nieuwe achtbaan The Ride to Happiness by Tomorrowland in Plopsaland De Panne is af. Hoewel de spectaculaire spinning coaster al sinds begin juli operationeel is, ontbraken de eerste paar weken veel decoraties. Nu staan alle decorstukken op hun plek.

Bij de ingang van het Tomorrowland-gebied verschenen bijvoorbeeld een grote boog en een opvallend bord met het verhaal achter de attractie, in het Engels, Frans en Nederlands. Ook werd de zone voorzien van een hoop lampen in de vorm van bloemen.

Op het plein bij de ingang van de achtbaan werd eetgelegenheid Aperto verder afgewerkt. Pal daarvoor verscheen een opvallende fontein met een gouden wereldbol. Alle decors zijn uitgevoerd in dezelfde steampunk-stijl, met groene en gele tinten en een hoop radertjes en tandwielen.

Muziekfestival
Het Vlaamse attractiepark werkte voor de aankleding samen met de decorateurs van muziekfestival Tomorrowland, waar de achtbaan en het bijbehorende gebied op gebaseerd zijn. Bij de uitgang van de attractie is een souvenirwinkel te vinden: The Ride to Happiness Shop.

Met The Ride to Happiness heeft Plopsaland één van de meest sensationele rollercoasters van Europa in huis gehaald. De 35 meter hoge attractie bestaat uit draaiende karretjes, vijf inversies en twee lanceringen met een topsnelheid van 90 kilometer per uur. Het project kostte 17,5 miljoen euro.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be