Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Eerste Belgische pretparken versoepelen coronamaatregelen

02-09-2021, 18.25 uur | Reacties

Belgische pretparken versoepelen de coronaregels. Tot nu toe moest in alle attractieparken overal een mondkapje gedragen worden. Vanaf vrijdag 3 september is dat in Bobbejaanland niet meer nodig. Ook Bellewaerde Park en Boudewijn Seapark hanteren voortaan minder strenge regels.

Mond- en neusmaskers hoeven daar alleen nog gedragen te worden in de wachtrijen, attracties en overdekte locaties, dus niet meer in de openlucht. Dat geldt voor personen vanaf 12 jaar. Voor bezoekers die jonger zijn vervalt de mondkapjesplicht volledig.

Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo hebben nog geen versoepelingen aangekondigd. Walibi Belgium is al sinds half juli dicht vanwege zware overstromingen.

Meer nieuws
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be