Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Foto's: sleutelhangers, pins en magneten voor fans van Plopsaland-achtbaan The Ride to Happiness

02-09-2021, 18.13 uur

Plopsaland De Panne heeft nieuwe souvenirs geïntroduceerd voor fans van de achtbaan The Ride to Happiness by Tomorrowland. In de winkels van het Vlaamse attractiepark liggen nu sleutelhangers, pins en magneten met het embleem van de spectaculaire spinning coaster.

Daarvoor werd samengewerkt met muziekfestival Tomorrowland. De sleutelhanger wordt geleverd in een speciaal doosje, voor 9,99 euro. Een magneet met het logo van de attractie kost ook 9,99 euro. Voor de pin moet 4,99 euro afgerekend worden.

Bij de uitgang van de achtbaan is een speciale Tomorrowland-souvenirwinkel te vinden: The Ride to Happiness Shop. Verder worden er Tomorrowland-spullen - waaronder petten, truien en shirts - verkocht in een deel van de grote Plopsa Winkel bij de entree van het park.



Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be