Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Dit is de nieuwe cast van de Efteling-theatershow Caro

02-09-2021, 12.44 uurBeeld: Lisanne Streukens

De cast van Efteling-theatershow Caro is vernieuwd. Na een onderbreking van bijna anderhalf jaar vanwege de coronacrisis keert de productie vandaag weer terug in het Efteling Theater, met andere castleden dan voorheen.

Zo wordt de rol van Meneer Tijd voortaan vertolkt door Ivo Cundro, Ara Halici of Rick van den Belt. Mevrouw Tijd wordt gespeeld door Laurie Reijs, Linda Hibma of Lisanne Streukens, terwijl Ton Peeters en Ton Coppens hoofdpersonage Oscar voor hun rekening nemen.

Voor de acrobatiek zijn Cesar Andrade, Mélanie Nunes, Lukasz Misztela, Anna Misztela, Pascal Haering en Esther Fuge verantwoordelijk. Het ensemble bestaat uit Lindi Akkerman, Marianna van Beek, Genevieve van der Does, Isa van de Graaf, Rosalie van der Hoeven, Annefloor Imhoff, Cailin van Loon, Zoë Rijk, Nick Sebrechts, Laurian Serno, Jeffrey Stuut, Anna de Visser, Dewy Vlaardingerbroek, Iris van Vliet, Matthijs van Werkhooven en Femke Zonneveld.

Buitenlands
Caro staat in het teken van acrobatiek, zang en dans. Het verhaal, dat ongewijzigd bleef, gaat over de "carrousel van het leven". Om de show geschikt te maken voor buitenlandse gasten wordt er nauwelijks in gesproken.

Er zijn de komende weken voorstellingen op donderdagen, zaterdagen en zondagen, steeds om 18.30 uur. Tickets kosten 25 euro voor reguliere bezoekers. Verblijfsgasten betalen 10 euro.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be