Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Video: Plopsaland opent nieuw spookhuis The Tunnel onder waterbaan

17-10-2021, 17.33 uurBeeld: Vitanimo

Voor een nieuw haunted house in Plopsaland De Panne wordt de constructie van waterbaan DinoSplash gebruikt. Onder de waterattractie is tijdens halloweenavonden het gratis toegankelijke spookhuis The Tunnel te vinden. Bezoekers maken een wandeling in het donker, langs acteurs met lichtgevende maskers.

Het Vlaamse pretpark spreekt over "moordlustige gemaskerde mannen". De maskers zijn bekend van de horrorfilmreeks The Purge. Op de achtergrond zijn ook geluiden te horen uit The Purge.

Er zijn dit jaar vier Halloween Scare Nights in Plopsaland: op zaterdag 16, zaterdag 23, zaterdag 30 en zondag 31 oktober. Plopsaland sluit dan om 22.00 uur. Gisteravond stonden er lange wachtrijen bij The Tunnel. Op social media klagen bezoekers dat ze twee uur in de rij hebben gestaan.

Camping
Naast het nieuwe spookhuis keren de bestaande spookhuizen Camping 't Zonnetje en Freak Circus terug, net als de scare zone Lumberjack. Ook die zijn gratis toegankelijk. Verder treden bij de nieuwe achtbaan The Ride to Happiness by Tomorrowland dj's op. Het evenement is bedoeld voor kinderen vanaf 14 jaar.Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be