Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Drievliet verbiedt roken, met uitzondering van rookzones

03-09-2021, 12.17 uur

Het Haagse familiepark Drievliet is tegenwoordig grotendeels rookvrij. Nu het pretpark zich heeft aangesloten bij het initiatief Rookvrije Generatie mogen bezoekers alleen nog roken in enkele afgebakende rookzones. In de rest van het park zijn sigaretten uit den boze.

Speciale bordjes bij zitgelegenheden wijzen het publiek op de nieuwe regel. De rookgebieden bevinden zich op afgelegen plekken, aan de rand van de wandelpaden.

Drievliet heeft de wijziging zelf niet aan de grote klok gehangen. Wel valt op de website van het park te lezen: "Er zijn enkele gecreëerde rookplekken in het park, buiten deze plekken is het níet toegestaan om te roken in het park! De gecreëerde rookplekken staan op borden aangegeven."

Efteling
Andere Nederlandse attractieparken met een rookverbod zijn Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Sprookjeswonderland Enkhuizen, Julianatoren en Drouwenerzand. Grote namen als de Efteling, Duinrell, Toverland en Walibi Holland hebben de stap nog niet durven te nemen.Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be